Bitcoin opfinder er nu verdens 44. rigeste 0 572

Den ukendte opfinder af Bitcoin, Satoshi Nakamoto – er nu af Forbes vurderet til at være verdens 44. rigeste person (hvis pseudonymet Satoshi Nakamoto nu reelt dækker over en enkelt person og ikke en organisationen).

De oprindelige adresser der var med helt fra starten og som lavede de første transaktioner af Bitcoin menes at tilhøre Satoshi Nakamoto, og der skulle i følge rygter være mere end 1 million bitcoin samlet på dem – og konti har stået uberørt hen i adskillige år. Det er en anslået værdi af 120 milliarder danske kroner.

De har været spekuleret uendelig meget i hvem Satoshi Nakamoto er og hvorfor man ikke har hørt noget fra ham i mange år. Gæt strækker sig fra at han er død og det er grunden til at der har været tavshed omkring ham til at det kunne være flere kendte personligheder som Tesla grundlæggeren Elon Musk. Det sidste finder jeg dog usandsynligt.

Uanset hvem Satoshi Nakamoto er, så har personen, eller personerne ramt ned i noget essentielt ved at opfinde og udbrede en decentraliseret valuta – timingen har været helt perfekt oven på de økonomiske kriser vi har set i nullerne, sidst i 2007/2008 med finans krisen verden over.. Folket har mistet meget af tiltroen til de centrale banker og det uendelige pengetrykkeri central bankerne laver.

Specielt her i 2017 har værdien af Bitcoins været i eksplosiv vækst, fra godt $1000 (6300dkk) i januar til godt og vel $20000 (125000dkk) her slut på året. Den rivende kurs har nu også fået de mere etableret finans institutioner med på vognen ved at tilbyde ETN Bitcoin certifikater, Bitcoin futures ol. Bitcoin er blevet mainsteam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis crypto: Få 3 USD Clover Finance CLV gratis 0 746

Coinbase er en af de større exchanges, hvor der bl.a. kan købes og sælges crypto. Coinbase har noget de kalder for Coinbase Earn, som egentlig er ret smart. Du bliver belønnet af forskellige cryptoprojekter med deres tokens. Du skal blot se et par læringsvideoer og svarer korrekt på typisk 3-5 spørgsmål om deres projekt. Det tager ikke mere end et par minutter. På den måde får det pågældende cryptoprojekt udbredt kendskabet til deres projekt og som tak modtager du lidt af deres token.

På Coinbase Earn har du nu mulighed for at tjene Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD.

Lidt om Clover Finance

Clover Finance bygger et lag til DeFi-apps så disse apps fungerer problemfrit. Målsætningen er at gøre udvikling nemmere, ’gasløse’ transaktioner med enklere brugeroplevelser for ikke-krypto brugere samt give en bred vifte af udviklerværktøjer.
Clover Finance vil sammensætte en stor brugerbase og forskellige projekter til en one-stop åben og integreret platform for finansielle tjenester på Polkadot. Clover Finance vil være den foretrukne DeFi tjenesteudbyder på Polkadot.
Polkadot er i skrivende stund nr. 9 på coinmarketcap.

  • Circulating Supply: 128.777.778 CLV
  • Total Supply: 1.000.000.000 CLV
  • Max Supply: No Data

Læs mere om Clover Finance i deres Litepaper.

Her finder du de korrekte svar på spørgsmålene på Coinbase Earn:

A1. What can developer build with Clover Finance? Dapps with cross-chain compatibility

A2. What can you use to interact with Dapps? Clover Finance Wallet

A3. Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of … DeFi

Du har nu tjent Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD, som du nemt og helt iden gebyrer eller fees kan konvertere til Bitcoin eller Ethereum.

Hvis du ikke har en konto på Coinbase, kan du også få 10 USD i bitcoins, hvis du bruger mit link til at åbne en konto hos Coinbase og køber for minimum 100 USD. Med det link og et samlet tidsforbrug på 10-15 minutter på Coinbase Earn, har du hurtigt fordoblet dit startindskud.

Jeg får ligeledes 10 USD i Bitcoin for henvisningen.

Månedsopsparing: Crypto (Bitcoin) vs global index-fond 0 724

Coinbase er en online cryptomægler med kunder i hele verden. Det er muligt på Coinbase at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatik køber op i den cryptocurrency som du har valgt.
Havde du købt Bitcoin månedligt for 79 USD (ca. 500 kr.) de seneste 3 år ville du have opnået et afkast på 414%.

Bitcoinhodler.io kan du selv opstille forskellige scenarier, og se hvordan dit afkast ville have udviklet sig med forskellige beløb og forskellige tidsperioder.

Jeg har testet med 79 USD (ca. 500 kr.) om måneden fra 7. august 2018 til 7. august 2021, sådan at jeg sammenligner samme periode for Bitcoin og index-fonden. Det svarer til, at der er købt bitcoins for 2.923 USD (ca. 18.400 DKK), som på 3 år er steget til 15.032 USD (ca. 95.000 DKK). Et afkast på 414%.

Index-fond

Nordnet er en online børsmægler med kunder i Danmark, Norge, Sverige, og Finland. På Nordnet er det muligt at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatisk køber op i de index.-fonde du har valgt. Du skal som minimum købe for 500 kr. pr. måned svarende til ca. 79 USD.

En af de populære index-fonde på Nordnet er Sparinvest Globale aktier KL. Denne index-fond har de seneste 3 år givet et afkast på 45%. Det svarer til, at der er købt Sparinvest Globale aktier KL for 18.000 DKK, som på 3 år er steget til 26.100 DKK. Et afkast på 414%.

Bitcoin svinger meget

Bitcoin er væsentlig mere volatil end aktiemarkedet, hvilket betyder at Bitcoin vil have store udsving i kursen. Laveste kurs på Bitcoin har de seneste 3 år været ca. 3.500 USD og højeste kurs ca. 63.100 USD.

Vores Anbefalinger