Vigtigt Airdrop – ENS – Ethereum Name Service 0 1122

Kort beskrivelse af ENS
Som vi alle kender fra almindelige hjemmesider så tilgås de ved at besøge en adresse – fx. denne hjemmeside du læser på nu er adressen crypt.dk

Inden for kryptovaluta har ENS været så smarte at hjælpe os alle med at lave vores wallet adresser mere genkendelige og delelige med andre.
Normalt vil en Ethereum wallet adresse se ud som dette:
0x31816b3df3461b26077e32a6749a4e117fea6a1d

Men via et ENS navn, kan man i stedet få en wallet adresse der ser sådan her ud: ditnavn.eth

Det skaber en langt større sikkerhed i at sende betalinger til hinanden med sådanne wallet adresser.
Du kan med samme ENS navn, tilknytte forskellige wallets – bla. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin – alt sammen i et og samme ENS navn. (Nemmere at huske ditnavn.eth, end 4 forskellige kryptiske wallet adresser).

Du kan læse fra hestens egen mund her – Linket går til ENS.

Har du tidligere investeret i et .eth navn – så kan du glæde dig over at du har modtaget en kæmpe gratis gave fra organisationen bag. Det er en gave for at være first mover i en teknologi der kan hjælpe os alle med at gøre crypto verdenen lidt nemmere at forstå og bevæge os rundt i.

Specifikt har chefen for organisationen ENS (Brantley.eth) d. 1 november 2021 meddelt at hele styringen og ejerskabet af ENS vil overgå til “brugerne” i stedet for en central styring som vi kender fra normale virksomheder – de laver styringsformen om til en DAO (Decentralized Autonomous Organization) – hvor ejerne bliver dem der ejer $ENS tokens.
DAO er en styringsform der har vundet stort indpas i cryptoverdenen, hvor vi bla. fra NFT kollektioner har oplevet at flere og flere af dem overgår til den form for styring. Det giver alle medejere en incitament til at hjælpe virksomheden fremad, da det er i deres egen økonomiske interesse.

Med hensyn til ENS betyder det konkret at alle der har investeret i mindst et .eth navn før den 1. november 2021, vil kunne modtage et Airdrop (En gave). Den gave vil du modtage som en Token kaldet $ENS. hvor man vil få tildelt et antal $ENS tokens i forhold til hvad man tidligere har købt for. Vi kan nævne at det Airdrop LANGT overstiger den udgift man har haft i forbindelse med køb af .eth navn(e). Se eksempel lidt længere nede.
De tokens man modtager kan bruges til deltagelse i en DAO, hvor du får medbestemmelse for ENS’s fremtid. Hver token tæller for 1 stemme.

Du har indtil den 4. maj 2022 at claime dine gratis $ENS tokens. Du kan claime dem her: https://claim.ens.domains/
Forbind med den wallet du har dit .eth navn tilknyttet og du vil kunne se hvor mange tokens du har fået tildelt.

Eksempel på hvor stort airdrop man modtager – hold på hat og briller:

Vi købte et .eth domæne sidste måned og betalte for en 10 års periode. (mener prisen lå på ca 300usd) For det køb har vi nu modtaget 150 $ENS tokens. Prisen på en $ENS token er i skrivende stund i kurs: $70 – Dvs. vi har helt gratis fået (150 * $70) = $10.500 for en investering på nogen hundrede USD sidste måned!
Det er en kæmpe gave og derfor vi ønsker at skrive dette indlæg, så ingen af jer .eth ejere misser at få jeres gratis tokens. Kender du nogen som har et .eth navn, så nævn lige dette for dem.

Der sker vilde ting i crypto verdenen og dette er et eksempel på en af dem!

Du kan vælge at beholde dine tokens og have stemmerettigheder fremadrettet eller du kan vælge at sælge dem med det samme. Nemmeste måde at sælge dine tokens hurtigt, er via tjenester som Uniswap.

Skriv endelig en kommentar hvis du også har været en af de heldige der har været tidligt ude og købe .eth navne.

Deltagelse i ENS DAO fremadrettet

Hvis du ønsker at deltage mere aktivt i deres DAO og bruge din medbestemmelse, kan vi anbefale at bruge deres forum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månedsopsparing: Crypto (Bitcoin) vs global index-fond 0 723

Coinbase er en online cryptomægler med kunder i hele verden. Det er muligt på Coinbase at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatik køber op i den cryptocurrency som du har valgt.
Havde du købt Bitcoin månedligt for 79 USD (ca. 500 kr.) de seneste 3 år ville du have opnået et afkast på 414%.

Bitcoinhodler.io kan du selv opstille forskellige scenarier, og se hvordan dit afkast ville have udviklet sig med forskellige beløb og forskellige tidsperioder.

Jeg har testet med 79 USD (ca. 500 kr.) om måneden fra 7. august 2018 til 7. august 2021, sådan at jeg sammenligner samme periode for Bitcoin og index-fonden. Det svarer til, at der er købt bitcoins for 2.923 USD (ca. 18.400 DKK), som på 3 år er steget til 15.032 USD (ca. 95.000 DKK). Et afkast på 414%.

Index-fond

Nordnet er en online børsmægler med kunder i Danmark, Norge, Sverige, og Finland. På Nordnet er det muligt at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatisk køber op i de index.-fonde du har valgt. Du skal som minimum købe for 500 kr. pr. måned svarende til ca. 79 USD.

En af de populære index-fonde på Nordnet er Sparinvest Globale aktier KL. Denne index-fond har de seneste 3 år givet et afkast på 45%. Det svarer til, at der er købt Sparinvest Globale aktier KL for 18.000 DKK, som på 3 år er steget til 26.100 DKK. Et afkast på 414%.

Bitcoin svinger meget

Bitcoin er væsentlig mere volatil end aktiemarkedet, hvilket betyder at Bitcoin vil have store udsving i kursen. Laveste kurs på Bitcoin har de seneste 3 år været ca. 3.500 USD og højeste kurs ca. 63.100 USD.

Gratis crypto: Få 10 USD Stellar Lumens XLM gratis 0 627

Coinbase er en af de større exchanges, hvor du bl.a. kan købe og sælge crypto. Coinbase har noget de kalder for Coinbase Earn, som egentlig er ret smart, og det er her du har mulighed for at tjene gratis crypto.

Du bliver belønnet af forskellige cryptoprojekter med deres tokens. Du skal blot se et par læringsvideoer og svarer korrekt på typisk 3-5 spørgsmål om deres projekt. Det tager ikke mere end et par minutter. På den måde får det pågældende cryptoprojekt udbredt kendskabet til deres projekt, og som tak modtager du lidt af deres specifikke token.

På Coinbase Earn har du nu mulighed for at tjene Stellar Lumen (XLM) til en værdi af 10 USD.


Lidt om Stellar Lumen
Stellar Lumen er en token, der forener verdens finansielle infrastruktur, så penge nemt kan flyde – hurtigt og billigt – mellem banker, virksomheder og mennesker. Stellar tilbyder et billigere og hurtigere alternativ til traditionelle pengeoverførselstjenester. Stellar – netværket har sin egen cryptocurrency kaldet Stellar Lumen og deres tokens benævnes XLM.

Banker, virksomheder og mennesker veksler traditionelle valutaer, som dollars og euro, til XLM tokens. Disse tokens kan derefter overføres og udveksles med enhver anden bruger på Stellar-netværket, og efterfølgende veksles tilbage til almindelige valutaer. Et globalt netværk af decentraliserede computere samarbejder om at sikre og bekræfte at transaktionerne foregår korrekt og fejlfrit.

Her finder du de korrekte svar på spørgsmålene på Coinbase Earn:

  • A1: A decentralized protocol that unites the world financial infrastructure.
  • A2: Facilitating low cost, universal payments.
  • A3: Transactions are fast, inexpensive, and global.
  • A4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
  • A5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Du har nu tjent Stellar Lumen til en værdi af 10 USD, som du kan konvertere til Bitcoin eller Ethereum helt uden gebyrer og fees på Coinbase.


Hvis du ikke har en konto på Coinbase, kan du også få 10 USD i bitcoins, hvis du bruger mit link til at åbne en konto og køber for minimum 100 USD. Med det link og et samlet tidsforbrug på ca. 10 minutter på Coinbase Earn, har du hurtigt tjent 20 USD ganske gratis.

Jeg modtager ligeledes 10 USD i Bitcoin for henvisningen.

Vores Anbefalinger