Vigtigt Airdrop – ENS – Ethereum Name Service 0 1581

Kort beskrivelse af ENS
Som vi alle kender fra almindelige hjemmesider så tilgås de ved at besøge en adresse – fx. denne hjemmeside du læser på nu er adressen crypt.dk

Inden for kryptovaluta har ENS været så smarte at hjælpe os alle med at lave vores wallet adresser mere genkendelige og delelige med andre.
Normalt vil en Ethereum wallet adresse se ud som dette:
0x31816b3df3461b26077e32a6749a4e117fea6a1d

Men via et ENS navn, kan man i stedet få en wallet adresse der ser sådan her ud: ditnavn.eth

Det skaber en langt større sikkerhed i at sende betalinger til hinanden med sådanne wallet adresser.
Du kan med samme ENS navn, tilknytte forskellige wallets – bla. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin – alt sammen i et og samme ENS navn. (Nemmere at huske ditnavn.eth, end 4 forskellige kryptiske wallet adresser).

Du kan læse fra hestens egen mund her – Linket går til ENS.

Har du tidligere investeret i et .eth navn – så kan du glæde dig over at du har modtaget en kæmpe gratis gave fra organisationen bag. Det er en gave for at være first mover i en teknologi der kan hjælpe os alle med at gøre crypto verdenen lidt nemmere at forstå og bevæge os rundt i.

Specifikt har chefen for organisationen ENS (Brantley.eth) d. 1 november 2021 meddelt at hele styringen og ejerskabet af ENS vil overgå til “brugerne” i stedet for en central styring som vi kender fra normale virksomheder – de laver styringsformen om til en DAO (Decentralized Autonomous Organization) – hvor ejerne bliver dem der ejer $ENS tokens.
DAO er en styringsform der har vundet stort indpas i cryptoverdenen, hvor vi bla. fra NFT kollektioner har oplevet at flere og flere af dem overgår til den form for styring. Det giver alle medejere en incitament til at hjælpe virksomheden fremad, da det er i deres egen økonomiske interesse.

Med hensyn til ENS betyder det konkret at alle der har investeret i mindst et .eth navn før den 1. november 2021, vil kunne modtage et Airdrop (En gave). Den gave vil du modtage som en Token kaldet $ENS. hvor man vil få tildelt et antal $ENS tokens i forhold til hvad man tidligere har købt for. Vi kan nævne at det Airdrop LANGT overstiger den udgift man har haft i forbindelse med køb af .eth navn(e). Se eksempel lidt længere nede.
De tokens man modtager kan bruges til deltagelse i en DAO, hvor du får medbestemmelse for ENS’s fremtid. Hver token tæller for 1 stemme.

Du har indtil den 4. maj 2022 at claime dine gratis $ENS tokens. Du kan claime dem her: https://claim.ens.domains/
Forbind med den wallet du har dit .eth navn tilknyttet og du vil kunne se hvor mange tokens du har fået tildelt.

Eksempel på hvor stort airdrop man modtager – hold på hat og briller:

Vi købte et .eth domæne sidste måned og betalte for en 10 års periode. (mener prisen lå på ca 300usd) For det køb har vi nu modtaget 150 $ENS tokens. Prisen på en $ENS token er i skrivende stund i kurs: $70 – Dvs. vi har helt gratis fået (150 * $70) = $10.500 for en investering på nogen hundrede USD sidste måned!
Det er en kæmpe gave og derfor vi ønsker at skrive dette indlæg, så ingen af jer .eth ejere misser at få jeres gratis tokens. Kender du nogen som har et .eth navn, så nævn lige dette for dem.

Der sker vilde ting i crypto verdenen og dette er et eksempel på en af dem!

Du kan vælge at beholde dine tokens og have stemmerettigheder fremadrettet eller du kan vælge at sælge dem med det samme. Nemmeste måde at sælge dine tokens hurtigt, er via tjenester som Uniswap.

Skriv endelig en kommentar hvis du også har været en af de heldige der har været tidligt ude og købe .eth navne.

Deltagelse i ENS DAO fremadrettet

Hvis du ønsker at deltage mere aktivt i deres DAO og bruge din medbestemmelse, kan vi anbefale at bruge deres forum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvad er HEX? Certifikat for deponering på Blockchain 0 1709

hex

Cryptovalutaen HEX så dagens lys i 2019 – udviklet af den excentriske Richard Heart, der har vist sig frem på Youtube i en række år med diverse råd til alle.

Richard Heart har lavet en crypto valuta der i sin helhed påstår at være verdens første Certificate of Deposit (certifikat for deponering eller kendt som indskudsbevis). Det betyder helt simpelt at man kan låse sine HEX i en selvvalgt periode og blive belønnet med renter for sit indestående. Renterne bliver tilskrevet den dag du vælger at tage dine HEX ud igen.

Tager man pengene for tidligt eller for sent ud i forhold til den dato man selv har valgt, vil det komme til at koste i fortjenesten.

Samtidig med at folk køber HEX og låser dem fast, falder udbuddet af frie HEX, hvilket er med til at presse prisen højere op. Richard Heart siger selv at systemet er skræddersyet til at stige og stige, samtidig med du tjener renter i form af HEX.

Desto flere HEX der låses fast i systemet, desto højere renter får man.

Richard Heart har selv udtalt at HEX er lavet for at rette op på de problemer der er med Bitcoin.

Kigger man på hvor stor HEX er blevet siden launch, må man blot tage hatten af for valutaen – den er dags dato steget mere end 4000 gange, hvilket ingen andre coins/tokens har kunne matche.

Pt. er HEX målt på marketcap, verdens 3. største crypto valuta, kun overgået af Bitcoin og Ethereum. See screenshot herunder fra nomics.com

Hvordan kommer jeg i gang med HEX?

Du skal bruge en ERC-20 wallet, gerne Metamask plugin til chrome. Dernæst skal du købe noget Ethereum der kan gøres direkte i Metamask eller du kan bruge en exchange ala Coinbase.. Fra Coinbase vil du så overføre dine ETH til din Metamask wallet.
Med ETH på din Metamask wallet, kan du besøge Hex.com hvor du på forsiden kan veksle dine ETH om til HEX.
Med dine HEX, kan du enten bare beholde dem i din wallet og nyde de mulige stigninger der kan komme på sigt, eller du kan vælge at “stake” dem på go.hex.com.

Er HEX en god investering?

Det tør jeg slet ikke spå om, og jeg ønsker heller ikke at give financielle råd til andre. Der er naturligvis en gigantisk risiko ved at gå ind i projekter som dette. Og selvom prisen på kurven for nu kun har taget en vej, så vil den sandsynligvis dumpe hårdt ned i andre perioder.

Pulsechain.com

Udover HEX, så er Richard Heart faktisk på vej med endnu et crypto projekt i disse dage – det hedder Pulsechain.com og er et forsøg på at lave Ethereum på den “rigtige” måde i følge Richard Heart. Med proof of stake, hurtigere og billigere transaktioner, end vi oplever på Ethereum netværket pt. Samtidig vil det gøre Ethereum bedre, ved at fjerne noget af det høje load der pt er på netværket. I skrivende stund koster det over $100 at lave en transaktion på ETH netværket.
Alle de coins og tokens du pt. har på Ethereum netværket, vil du også få på Pulsechain netværket – Du SKAL bare selv sørge for at komme ind og claime dem. Så hold øje med Pulsechain og hvornår du kan claime dine gratis tokens på netværket.

Gratis crypto: Få 3 USD Clover Finance CLV gratis 0 1110

Coinbase er en af de større exchanges, hvor der bl.a. kan købes og sælges crypto. Coinbase har noget de kalder for Coinbase Earn, som egentlig er ret smart. Du bliver belønnet af forskellige cryptoprojekter med deres tokens. Du skal blot se et par læringsvideoer og svarer korrekt på typisk 3-5 spørgsmål om deres projekt. Det tager ikke mere end et par minutter. På den måde får det pågældende cryptoprojekt udbredt kendskabet til deres projekt og som tak modtager du lidt af deres token.

På Coinbase Earn har du nu mulighed for at tjene Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD.

Lidt om Clover Finance

Clover Finance bygger et lag til DeFi-apps så disse apps fungerer problemfrit. Målsætningen er at gøre udvikling nemmere, ’gasløse’ transaktioner med enklere brugeroplevelser for ikke-krypto brugere samt give en bred vifte af udviklerværktøjer.
Clover Finance vil sammensætte en stor brugerbase og forskellige projekter til en one-stop åben og integreret platform for finansielle tjenester på Polkadot. Clover Finance vil være den foretrukne DeFi tjenesteudbyder på Polkadot.
Polkadot er i skrivende stund nr. 9 på coinmarketcap.

  • Circulating Supply: 128.777.778 CLV
  • Total Supply: 1.000.000.000 CLV
  • Max Supply: No Data

Læs mere om Clover Finance i deres Litepaper.

Her finder du de korrekte svar på spørgsmålene på Coinbase Earn:

A1. What can developer build with Clover Finance? Dapps with cross-chain compatibility

A2. What can you use to interact with Dapps? Clover Finance Wallet

A3. Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of … DeFi

Du har nu tjent Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD, som du nemt og helt iden gebyrer eller fees kan konvertere til Bitcoin eller Ethereum.

Hvis du ikke har en konto på Coinbase, kan du også få 10 USD i bitcoins, hvis du bruger mit link til at åbne en konto hos Coinbase og køber for minimum 100 USD. Med det link og et samlet tidsforbrug på 10-15 minutter på Coinbase Earn, har du hurtigt fordoblet dit startindskud.

Jeg får ligeledes 10 USD i Bitcoin for henvisningen.

Vores Anbefalinger

You have not selected any currencies to display