Den 1. august 2017 blev BCash født som en forgrening (fork) ud af den originale Bitcoin, Alle der holdte Bitcoin i deres wallet den dato, vil have fået tilskrevet samme antal BCash som de havde Bitcoin.

Der er gået lidt tid nu og online wallets er endelig kommet med og tilbyder deres kunder at få deres BCash ud – Det gælder både steder som Blockchain.info og senest har Coinbase åbnet op. I samme ombæring har vi set en stor stigning i værdien på BCash. Personligt tror jeg det er spekulativt og at vi ser BCash falde igen, i forhold til Bitcoin.. Umiddelbart vil mange nok sælge deres BCash og købe BTC igen (jeg har tænkt mig at gøre dette).

BCash er næsten identisk med Bitcoin, dog er en af forskellene af Block størrelsen er at Bitcoin har rumme 1MB ~250k transaktioner pr. dag, hvor imod BCash har forhøjet Block størrelsen til 8MB der svare til 2 millioner transaktioner pr. dag.
Umiddelbart lyder det til en fordel, men det har også nogen ulemper – BCash understøttes af få udviklere, hvor imod Bitcoin har toppen af poppen af udviklere og bagland.

Bitcoin har allerede løsninger på vej som Lightning network der vil løse det problem BCash prøver at fikse – og når det sker er det svært at se hvorfor nogen skulle bruge BCash.

Har du gamle Bitcoins liggende kan du få adgang til dine “gratis” BCash nu.

Hvad er Bitcoin Cash – Dansk Podcast

3 Comments

 • Crash
  Posted 20. december 2017 12:07 0Likes

  Hvordan får jeg mine bitcoin cash fra coinbase? Hvordan kan jeg sælge dem til btc som du nævner?

  • Claus
   Posted 20. december 2017 12:14 0Likes

   Hej Crash,
   Hvis du havde Bitcoins stående på Coinbase d. 1 August 2017, vil du i dag kunne logge ind på Coinbase og i dit dashboard se dine BCash..
   For at veksle dem til cash eller BTC skal du overføre dine BCash til en exchange – du kan evt. bruge GDAX der er Coinbase’s egen exchange, eller som jeg gør er at overføre til Bitfinex Exchange. I den exchange (børs) kan du sælge dine BCash for den anden type valuta du ønsker.. Fra exchange wallet kan du så igen sende din nye valuta tilbage til din pengepung eller Bitcoin wallet. (Husk ikke at have coins stående på exchanges, da det reelt er deres wallet du bruger).
   Håber det gav lidt svar, ellers spørger du bare igen.

   • Crash
    Posted 20. december 2017 12:37 0Likes

    Tak jeg ser dem prøver at sælge dem på gdax.com

Leave a comment

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev