Bitcoin Cash – BCash (BCH) 3 2006

Den 1. august 2017 blev BCash født som en forgrening (fork) ud af den originale Bitcoin, Alle der holdte Bitcoin i deres wallet den dato, vil have fået tilskrevet samme antal BCash som de havde Bitcoin.

Der er gået lidt tid nu og online wallets er endelig kommet med og tilbyder deres kunder at få deres BCash ud – Det gælder både steder som Blockchain.info og senest har Coinbase åbnet op. I samme ombæring har vi set en stor stigning i værdien på BCash. Personligt tror jeg det er spekulativt og at vi ser BCash falde igen, i forhold til Bitcoin.. Umiddelbart vil mange nok sælge deres BCash og købe BTC igen (jeg har tænkt mig at gøre dette).

BCash er næsten identisk med Bitcoin, dog er en af forskellene af Block størrelsen er at Bitcoin har rumme 1MB ~250k transaktioner pr. dag, hvor imod BCash har forhøjet Block størrelsen til 8MB der svare til 2 millioner transaktioner pr. dag.
Umiddelbart lyder det til en fordel, men det har også nogen ulemper – BCash understøttes af få udviklere, hvor imod Bitcoin har toppen af poppen af udviklere og bagland.

Bitcoin har allerede løsninger på vej som Lightning network der vil løse det problem BCash prøver at fikse – og når det sker er det svært at se hvorfor nogen skulle bruge BCash.

Har du gamle Bitcoins liggende kan du få adgang til dine “gratis” BCash nu.

Hvad er Bitcoin Cash – Dansk Podcast

3 Comments

  1. Hej Crash,
   Hvis du havde Bitcoins stående på Coinbase d. 1 August 2017, vil du i dag kunne logge ind på Coinbase og i dit dashboard se dine BCash..
   For at veksle dem til cash eller BTC skal du overføre dine BCash til en exchange – du kan evt. bruge GDAX der er Coinbase’s egen exchange, eller som jeg gør er at overføre til Bitfinex Exchange. I den exchange (børs) kan du sælge dine BCash for den anden type valuta du ønsker.. Fra exchange wallet kan du så igen sende din nye valuta tilbage til din pengepung eller Bitcoin wallet. (Husk ikke at have coins stående på exchanges, da det reelt er deres wallet du bruger).
   Håber det gav lidt svar, ellers spørger du bare igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis crypto: Få 3 USD Clover Finance CLV gratis 0 641

Coinbase er en af de større exchanges, hvor der bl.a. kan købes og sælges crypto. Coinbase har noget de kalder for Coinbase Earn, som egentlig er ret smart. Du bliver belønnet af forskellige cryptoprojekter med deres tokens. Du skal blot se et par læringsvideoer og svarer korrekt på typisk 3-5 spørgsmål om deres projekt. Det tager ikke mere end et par minutter. På den måde får det pågældende cryptoprojekt udbredt kendskabet til deres projekt og som tak modtager du lidt af deres token.

På Coinbase Earn har du nu mulighed for at tjene Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD.

Lidt om Clover Finance

Clover Finance bygger et lag til DeFi-apps så disse apps fungerer problemfrit. Målsætningen er at gøre udvikling nemmere, ’gasløse’ transaktioner med enklere brugeroplevelser for ikke-krypto brugere samt give en bred vifte af udviklerværktøjer.
Clover Finance vil sammensætte en stor brugerbase og forskellige projekter til en one-stop åben og integreret platform for finansielle tjenester på Polkadot. Clover Finance vil være den foretrukne DeFi tjenesteudbyder på Polkadot.
Polkadot er i skrivende stund nr. 9 på coinmarketcap.

 • Circulating Supply: 128.777.778 CLV
 • Total Supply: 1.000.000.000 CLV
 • Max Supply: No Data

Læs mere om Clover Finance i deres Litepaper.

Her finder du de korrekte svar på spørgsmålene på Coinbase Earn:

A1. What can developer build with Clover Finance? Dapps with cross-chain compatibility

A2. What can you use to interact with Dapps? Clover Finance Wallet

A3. Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of … DeFi

Du har nu tjent Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD, som du nemt og helt iden gebyrer eller fees kan konvertere til Bitcoin eller Ethereum.

Hvis du ikke har en konto på Coinbase, kan du også få 10 USD i bitcoins, hvis du bruger mit link til at åbne en konto hos Coinbase og køber for minimum 100 USD. Med det link og et samlet tidsforbrug på 10-15 minutter på Coinbase Earn, har du hurtigt fordoblet dit startindskud.

Jeg får ligeledes 10 USD i Bitcoin for henvisningen.

Månedsopsparing: Crypto (Bitcoin) vs global index-fond 0 620

Coinbase er en online cryptomægler med kunder i hele verden. Det er muligt på Coinbase at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatik køber op i den cryptocurrency som du har valgt.
Havde du købt Bitcoin månedligt for 79 USD (ca. 500 kr.) de seneste 3 år ville du have opnået et afkast på 414%.

Bitcoinhodler.io kan du selv opstille forskellige scenarier, og se hvordan dit afkast ville have udviklet sig med forskellige beløb og forskellige tidsperioder.

Jeg har testet med 79 USD (ca. 500 kr.) om måneden fra 7. august 2018 til 7. august 2021, sådan at jeg sammenligner samme periode for Bitcoin og index-fonden. Det svarer til, at der er købt bitcoins for 2.923 USD (ca. 18.400 DKK), som på 3 år er steget til 15.032 USD (ca. 95.000 DKK). Et afkast på 414%.

Index-fond

Nordnet er en online børsmægler med kunder i Danmark, Norge, Sverige, og Finland. På Nordnet er det muligt at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatisk køber op i de index.-fonde du har valgt. Du skal som minimum købe for 500 kr. pr. måned svarende til ca. 79 USD.

En af de populære index-fonde på Nordnet er Sparinvest Globale aktier KL. Denne index-fond har de seneste 3 år givet et afkast på 45%. Det svarer til, at der er købt Sparinvest Globale aktier KL for 18.000 DKK, som på 3 år er steget til 26.100 DKK. Et afkast på 414%.

Bitcoin svinger meget

Bitcoin er væsentlig mere volatil end aktiemarkedet, hvilket betyder at Bitcoin vil have store udsving i kursen. Laveste kurs på Bitcoin har de seneste 3 år været ca. 3.500 USD og højeste kurs ca. 63.100 USD.

Vores Anbefalinger