Hvad er Friend.tech? 0 193

friend.tech

Introduktion til Friend.tech

Friend.tech er en ny Web3 social app, der hurtigt er blevet et omdrejningspunkt i det globale krypto-samfund. Appen der kun fungerer på mobilen, introducerer en revolutionerende tilgang, hvor brugere kan tokenisere deres sociale relationer ved at sælge “aktier” i sig selv.


Hovedfunktioner og Fordele

  • Tokenisering af sociale relationer: Gennem Friend.tech kan brugere sælge aktier i sig selv. Aktieejere får den unikke mulighed for at indgå i private samtaler med de personer, de ejer aktier i.
  • Popularitet som valuta: Værdien af en persons aktie bestemmes af flere faktorer, herunder antallet af følgere, engagement i opslag og den samlede indflydelse inden for deres sociale netværk.
  • Potentiel indtjeningskilde: Når aktier i en person bliver købt eller solgt, tjener vedkommende et gebyr.

Unikke Funktioner

En af appens mest bemærkelsesværdige funktioner er, at når man køber aktier i en person, åbnes der et privat chatrum mellem køberen og aktieudstederen. Med den stigende tendens for influencere og populære personligheder til at slå direkte beskeder fra på platforme som Twitter eller Discord, kan denne funktion tilbyde en værdifuld forbindelse ud over den indledende interesse.


Sådan Fungerer Friend.tech

For at dykke ind i Friend.tech’s verden skal brugeren først oprette en profil og koble den til sin Twitter-konto. Derefter er det muligt at begynde at købe og sælge aktier af venner. En investering i en vens aktie er essentielt et væddemål på deres fremtidige succes inden for sociale medier.


Lanceret på Base Platformen

Friend.tech fungerer på Base, Coinbases nye Layer 2-netværk. Ikke blot er det en banebrydende platform, men Friend.tech er i øjeblikket den mest eftertragtede app på denne blockchain.

For dem, der er nysgerrige efter at udforske, giver appen mulighed for en airdrop den 18. august. For at få fuld adgang til platformens funktioner skal brugere koble deres Twitter-konto og finansiere en ny tegnebog med ETH på Base.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Månedsopsparing: Crypto (Bitcoin) vs global index-fond 0 974

Coinbase er en online cryptomægler med kunder i hele verden. Det er muligt på Coinbase at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatik køber op i den cryptocurrency som du har valgt.
Havde du købt Bitcoin månedligt for 79 USD (ca. 500 kr.) de seneste 3 år ville du have opnået et afkast på 414%.

Bitcoinhodler.io kan du selv opstille forskellige scenarier, og se hvordan dit afkast ville have udviklet sig med forskellige beløb og forskellige tidsperioder.

Jeg har testet med 79 USD (ca. 500 kr.) om måneden fra 7. august 2018 til 7. august 2021, sådan at jeg sammenligner samme periode for Bitcoin og index-fonden. Det svarer til, at der er købt bitcoins for 2.923 USD (ca. 18.400 DKK), som på 3 år er steget til 15.032 USD (ca. 95.000 DKK). Et afkast på 414%.

Index-fond

Nordnet er en online børsmægler med kunder i Danmark, Norge, Sverige, og Finland. På Nordnet er det muligt at oprette en månedsopsparing, som hver eneste måned automatisk køber op i de index.-fonde du har valgt. Du skal som minimum købe for 500 kr. pr. måned svarende til ca. 79 USD.

En af de populære index-fonde på Nordnet er Sparinvest Globale aktier KL. Denne index-fond har de seneste 3 år givet et afkast på 45%. Det svarer til, at der er købt Sparinvest Globale aktier KL for 18.000 DKK, som på 3 år er steget til 26.100 DKK. Et afkast på 414%.

Bitcoin svinger meget

Bitcoin er væsentlig mere volatil end aktiemarkedet, hvilket betyder at Bitcoin vil have store udsving i kursen. Laveste kurs på Bitcoin har de seneste 3 år været ca. 3.500 USD og højeste kurs ca. 63.100 USD.

Gratis crypto: Få 10 USD Stellar Lumens XLM gratis 0 877

Coinbase er en af de større exchanges, hvor du bl.a. kan købe og sælge crypto. Coinbase har noget de kalder for Coinbase Earn, som egentlig er ret smart, og det er her du har mulighed for at tjene gratis crypto.

Du bliver belønnet af forskellige cryptoprojekter med deres tokens. Du skal blot se et par læringsvideoer og svarer korrekt på typisk 3-5 spørgsmål om deres projekt. Det tager ikke mere end et par minutter. På den måde får det pågældende cryptoprojekt udbredt kendskabet til deres projekt, og som tak modtager du lidt af deres specifikke token.

På Coinbase Earn har du nu mulighed for at tjene Stellar Lumen (XLM) til en værdi af 10 USD.


Lidt om Stellar Lumen
Stellar Lumen er en token, der forener verdens finansielle infrastruktur, så penge nemt kan flyde – hurtigt og billigt – mellem banker, virksomheder og mennesker. Stellar tilbyder et billigere og hurtigere alternativ til traditionelle pengeoverførselstjenester. Stellar – netværket har sin egen cryptocurrency kaldet Stellar Lumen og deres tokens benævnes XLM.

Banker, virksomheder og mennesker veksler traditionelle valutaer, som dollars og euro, til XLM tokens. Disse tokens kan derefter overføres og udveksles med enhver anden bruger på Stellar-netværket, og efterfølgende veksles tilbage til almindelige valutaer. Et globalt netværk af decentraliserede computere samarbejder om at sikre og bekræfte at transaktionerne foregår korrekt og fejlfrit.

Her finder du de korrekte svar på spørgsmålene på Coinbase Earn:

  • A1: A decentralized protocol that unites the world financial infrastructure.
  • A2: Facilitating low cost, universal payments.
  • A3: Transactions are fast, inexpensive, and global.
  • A4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
  • A5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Du har nu tjent Stellar Lumen til en værdi af 10 USD, som du kan konvertere til Bitcoin eller Ethereum helt uden gebyrer og fees på Coinbase.


Hvis du ikke har en konto på Coinbase, kan du også få 10 USD i bitcoins, hvis du bruger mit link til at åbne en konto og køber for minimum 100 USD. Med det link og et samlet tidsforbrug på ca. 10 minutter på Coinbase Earn, har du hurtigt tjent 20 USD ganske gratis.

Jeg modtager ligeledes 10 USD i Bitcoin for henvisningen.

Vores Anbefalinger

You have not selected any currencies to display