Bitcoin Wallet – (Pung) 2 870

At opbevare sine Bitcoins og andre Alt coins + Tokens er stadig en af hæmskoene ved Crypto Valutaer. Det er alt for besværligt og folk føler sig ikke sikre på at deres værdier i crypto er sikret ordentligt.

Du har generelt 2 måder at opbevarer dine Crypto Valutaer. En Hot Wallet eller en Cold Wallet.

Cold Wallet er den mest sikre da du har din valuta sikret på et eksternt medie – Mens en Hot Wallet er hvor dine penge ligger online i en form for tjeneste (Online wallets, exchanges mv.)

Generelt vil man både benytte sig af Cold og Hot wallets.

Cold er hvor du gemmer din beholdning af crypto valuta i “skuffen” på fx. en ekstern harddisk af en art, eller hvor du har nedskrevet dine private keys til at genskabe din wallet.

En Hot wallet er en du ofte bruger online til nemt at sende valuta frem og tilbage mellem tjenester / børser og investerer med i fx. ICO.

Jeg benytter personligt dem begge, mere vil jeg ikke sige, da det for alle der har med crypto at gøre gælder een regel – Pas på med at give info ud omkring hvordan du opbevarer dine crypto valutaer. I hvert fald online, hvor der findes mange ondsindet metoder til at få fat i ens private nøgler til wallets.

Vil du bruge en hot wallet, kan jeg godt anbefale tjenester som Blockchain.info og Coinbase – de koster noget i fees, men det de er nemme til at tilgå sine Bitcoins, Ethereum, Litecoin mv.

2 Comments

  1. Hej Peter,
   Selve Wallet koster intet og kan genereres ganske gratis. Du tænker nok på de fysiske Wallets ala Ledger, Trezor.

   Udgangspunktet skal nok starte med at være: Hvilken type crypto er det jeg vil holde.
   Bitcoin kommer med sin egen type wallet, men vil man i stedet have Ethereum og alt coins, vil man benytte en anden type.

   Vil man godt holde en blanding af forskellige typer tokens, så kan administrationen måske være nemmere med den fysiske “gadget” til at tilgå sine midler.

   https://metamask.io/ er nok den mest udbredte gratis wallet der er på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores Anbefalinger

You have not selected any currencies to display