Airdrops Liste i Crypto – 2022 Kalender 0 1124

airdrop

Det er ikke småpenge der gives ud gratis i crypto universet – specielt til alle first-movers der har benyttet sig af diverse blockchains, Dapps ol.

Vi har besluttet os for at prøve at holde en opdateret liste over de mest spændende Airdrops, så du altid kan kigge forbi og se om du skulle have nogen gratis tokens liggende og vente på dig.

Listen er i kronologisk rækkefølge. Øverste er ældste Airdrops (startende i januar 2022).

Januar 2022

 • ENS Domains – (God værdi) Airdrop til alle der har investeret i et .eth domænenavn inden d 31. oct 2021.) Claim perioden går frem til 4. maj 2022).
 • TheOpenDAO – (God værdi) Airdrop til brugere af Opensea platformen til at handle NFT. Hvis man har handlet på Opensea før, kan der claimes Airdrop i SOS token. Den token kan sælges eller Stakes for yderligere renter.
 • Looksrare.org (Stor Værdi) Airdrop til alle der har handlet NFT på Opensea og har handlet for mindst 3 ETH.
  LOOKS token kan stakes (pt. 960% APR), samt man modtager daglige rewards i WETH fra alt handelsvolumen på Looksrare.org
 • DappRadar – (God værdi) Airdrop til alle der har brugt DAPP’s tidligere. Både godkendte af DappRadar, men også andre DAPP’s..
 • Fees.wtf – (Lav værdi). Airdrop der starter d. 14/1-2022. Der kan claimes en NFT samt Tokens gratis, hvis man har brugt mere end 0.05ETH i fees på Ethereum netværket.

Alle Airdrops listet her, er af den slags hvor du kan claime dine Token / coins og straks derefter vælge at sælge dine tokens til ETH eller få dem ud i USD/EUR. Nemmeste metode er at swappe via en DEX (Decentraliseret Crypto Børs).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis crypto: Få 10 USD Stellar Lumens XLM gratis 0 923

Coinbase er en af de større exchanges, hvor du bl.a. kan købe og sælge crypto. Coinbase har noget de kalder for Coinbase Earn, som egentlig er ret smart, og det er her du har mulighed for at tjene gratis crypto.

Du bliver belønnet af forskellige cryptoprojekter med deres tokens. Du skal blot se et par læringsvideoer og svarer korrekt på typisk 3-5 spørgsmål om deres projekt. Det tager ikke mere end et par minutter. På den måde får det pågældende cryptoprojekt udbredt kendskabet til deres projekt, og som tak modtager du lidt af deres specifikke token.

På Coinbase Earn har du nu mulighed for at tjene Stellar Lumen (XLM) til en værdi af 10 USD.


Lidt om Stellar Lumen
Stellar Lumen er en token, der forener verdens finansielle infrastruktur, så penge nemt kan flyde – hurtigt og billigt – mellem banker, virksomheder og mennesker. Stellar tilbyder et billigere og hurtigere alternativ til traditionelle pengeoverførselstjenester. Stellar – netværket har sin egen cryptocurrency kaldet Stellar Lumen og deres tokens benævnes XLM.

Banker, virksomheder og mennesker veksler traditionelle valutaer, som dollars og euro, til XLM tokens. Disse tokens kan derefter overføres og udveksles med enhver anden bruger på Stellar-netværket, og efterfølgende veksles tilbage til almindelige valutaer. Et globalt netværk af decentraliserede computere samarbejder om at sikre og bekræfte at transaktionerne foregår korrekt og fejlfrit.

Her finder du de korrekte svar på spørgsmålene på Coinbase Earn:

 • A1: A decentralized protocol that unites the world financial infrastructure.
 • A2: Facilitating low cost, universal payments.
 • A3: Transactions are fast, inexpensive, and global.
 • A4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently
 • A5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Du har nu tjent Stellar Lumen til en værdi af 10 USD, som du kan konvertere til Bitcoin eller Ethereum helt uden gebyrer og fees på Coinbase.


Hvis du ikke har en konto på Coinbase, kan du også få 10 USD i bitcoins, hvis du bruger mit link til at åbne en konto og køber for minimum 100 USD. Med det link og et samlet tidsforbrug på ca. 10 minutter på Coinbase Earn, har du hurtigt tjent 20 USD ganske gratis.

Jeg modtager ligeledes 10 USD i Bitcoin for henvisningen.

ICO – Decentralized web services – DADI 0 1075

Jeg har brugt en del tid i weekenden på at kigge på forskellige ICO’s og her er en jeg selv ryger ind I så snart jeg kan. Den har efter min vurdering kæmpe potentiale.
Jeg har samlet mine tanker om DADI ICO herunder:
 1. Det er en decentraliseret cloud løsning og vil blive en direkte konkurrent til Amazon (AWS), Google og Microsoft.
 2. Cloud computing – Forventet årlig vækst til 2026, 16%, Forventet omsætning i 2020 345 mia USD. https://www.forbes.com/sites/louiscolumbus/2017/04/29/roundup-of-cloud-computing-forecasts-2017/
 3. De har et eksisterende produkt/system, som allerede anvendes af flere. Potentiel besparelse på 65% per måned ved at anvendes deres system frem for andre til tilsvarende IT infrastruktur løsninger.
 4. De er fast 18 personer på projektet. Stærkt hold med meget erfaring indenfor IT, crypto, web, internationalt samt flere har tidligere arbejds relationer og kender hinanden. Advisor, pt en enkel men han virker umiddelbar kompetent. Der er links til alle involverede personers Linkedin profiler.
 5. 100 mio tokens i alt hvoraf 60 mio udbydes til public sale.
 6. Hardcap 25 mio USD.
 7. Se evt. review videoer på Youtube for at supplere din viden om DADI.
 8. Hvor stort kan det blive? Det er skalerbart og kan nemt udbredes worldwide, massivt potentialle, relativt få konkurrenter som styres af store enkelte spillere. Dette er første decentraliseret cloud løsning på blockchain.
 9. Tokens – Mining muligt – foregår ved at tildele computerkraft til systemet, og man belønnes med tokens. Jo flere der bruger systemet desto mere afkast gives der til tokens holdere. Et motiv for at folk holder deres tokens, hvormed der skabes større efterspørgsel – > God mulighed for kursstigninger.
 10. Markedsføring Q1/Q2 2018- Deltager i store messer i verden. Fokus på at sprede kendskabet til DADI.
 11. Whitepaper: https://docs.google.com/document/d/1zllwEG0ccoK-4p4QNFIriJJwQ-NncwXOG76ifi0Mk4M/edit
 12. Presale: 22. januar – 0.40 USD/stk. (er muligvis allerede lukket, mere info på Telegram).
  Sale: 29. januar – 0.5 USD/stk.
 13. Artiklen om 6 regler inden for ICO, så er alle kriterier opfyldt 🙂

Vores Anbefalinger

You have not selected any currencies to display