Tjen på Bitcoin uden at eje Bitcoin via Certifikater 2 1333

Handler du normalt aktier er du måske allerede bekendt med ETF og Certifikater – der kan du blive eksponeret mod den voldsomt stigende Bitcoin, uden at selv eje Bitcoins og have den usikkerhed med at opbevarer dem i en wallet.

På en platform som eksempelvis Nordnet mange danskere kender og benytter, kan du finde Bitcoin og Ethereum i form af Certifikater (Tracker Certifikat), der reelt er en Exchange Traded Note (ETN) der er designet til at tracke performance af den underliggende valuta Bitcoin & Ethereum i USD.

Det er et syntetisk certifikat der giver dig som køber en eksponering til prisændringerne på Bitcoin eller Ethereum, uden du behøber købe dem selv via en Crypto Børs. Certifikatet ligger på First North Sweden.

Er man mere aggressiv finder der også Bull certifikater og på et tidspunkt vil du også kunne købe Bear (Jeg vil dog ikke anbefale nogen overhovedet at shorte Bitcoin ol. da der er alt for stor risiko for at miste mange penge – så længe kryptovaluta ikke er komplet udbredt til folket og finansielle institutioner vil dem der er lang Bitcoin have overhånden).

Jeg er selv eksponeret i certifikater via Nordnet ved siden af de Bitcoins mv. jeg holder.

2 Comments

 1. Jeg er en af dem der kigger på certifikater eller notes istedet for den direkte valuta. Lige nu ser det ud til at man kun kan handle bit og eth på nordnet. Ville være fint hvis der snart kom flere muligheder.

  1. Muligheden for flere er der uden tvivl. Tror noget som Litecoin (LTC) og Ripple (XRP) også vil finde vej mod certifikater.
   Det er uden tvivl lidt nemmere med certifikater for dem der allerede sidder og handler aktier – men i forhold til den rene decentraliseret ide med Bitcoin hvor der ingen mellemmand er, vil du med certifikaterne betale bankerne gebyr.
   Jeg har som sagt begge dele, lidt for at mærke forskellen – er nemmere når man faktisk har fødderne direkte i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvad er HEX? Certifikat for deponering på Blockchain 0 1710

hex

Cryptovalutaen HEX så dagens lys i 2019 – udviklet af den excentriske Richard Heart, der har vist sig frem på Youtube i en række år med diverse råd til alle.

Richard Heart har lavet en crypto valuta der i sin helhed påstår at være verdens første Certificate of Deposit (certifikat for deponering eller kendt som indskudsbevis). Det betyder helt simpelt at man kan låse sine HEX i en selvvalgt periode og blive belønnet med renter for sit indestående. Renterne bliver tilskrevet den dag du vælger at tage dine HEX ud igen.

Tager man pengene for tidligt eller for sent ud i forhold til den dato man selv har valgt, vil det komme til at koste i fortjenesten.

Samtidig med at folk køber HEX og låser dem fast, falder udbuddet af frie HEX, hvilket er med til at presse prisen højere op. Richard Heart siger selv at systemet er skræddersyet til at stige og stige, samtidig med du tjener renter i form af HEX.

Desto flere HEX der låses fast i systemet, desto højere renter får man.

Richard Heart har selv udtalt at HEX er lavet for at rette op på de problemer der er med Bitcoin.

Kigger man på hvor stor HEX er blevet siden launch, må man blot tage hatten af for valutaen – den er dags dato steget mere end 4000 gange, hvilket ingen andre coins/tokens har kunne matche.

Pt. er HEX målt på marketcap, verdens 3. største crypto valuta, kun overgået af Bitcoin og Ethereum. See screenshot herunder fra nomics.com

Hvordan kommer jeg i gang med HEX?

Du skal bruge en ERC-20 wallet, gerne Metamask plugin til chrome. Dernæst skal du købe noget Ethereum der kan gøres direkte i Metamask eller du kan bruge en exchange ala Coinbase.. Fra Coinbase vil du så overføre dine ETH til din Metamask wallet.
Med ETH på din Metamask wallet, kan du besøge Hex.com hvor du på forsiden kan veksle dine ETH om til HEX.
Med dine HEX, kan du enten bare beholde dem i din wallet og nyde de mulige stigninger der kan komme på sigt, eller du kan vælge at “stake” dem på go.hex.com.

Er HEX en god investering?

Det tør jeg slet ikke spå om, og jeg ønsker heller ikke at give financielle råd til andre. Der er naturligvis en gigantisk risiko ved at gå ind i projekter som dette. Og selvom prisen på kurven for nu kun har taget en vej, så vil den sandsynligvis dumpe hårdt ned i andre perioder.

Pulsechain.com

Udover HEX, så er Richard Heart faktisk på vej med endnu et crypto projekt i disse dage – det hedder Pulsechain.com og er et forsøg på at lave Ethereum på den “rigtige” måde i følge Richard Heart. Med proof of stake, hurtigere og billigere transaktioner, end vi oplever på Ethereum netværket pt. Samtidig vil det gøre Ethereum bedre, ved at fjerne noget af det høje load der pt er på netværket. I skrivende stund koster det over $100 at lave en transaktion på ETH netværket.
Alle de coins og tokens du pt. har på Ethereum netværket, vil du også få på Pulsechain netværket – Du SKAL bare selv sørge for at komme ind og claime dem. Så hold øje med Pulsechain og hvornår du kan claime dine gratis tokens på netværket.

Gratis crypto: Få 3 USD Clover Finance CLV gratis 0 1110

Coinbase er en af de større exchanges, hvor der bl.a. kan købes og sælges crypto. Coinbase har noget de kalder for Coinbase Earn, som egentlig er ret smart. Du bliver belønnet af forskellige cryptoprojekter med deres tokens. Du skal blot se et par læringsvideoer og svarer korrekt på typisk 3-5 spørgsmål om deres projekt. Det tager ikke mere end et par minutter. På den måde får det pågældende cryptoprojekt udbredt kendskabet til deres projekt og som tak modtager du lidt af deres token.

På Coinbase Earn har du nu mulighed for at tjene Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD.

Lidt om Clover Finance

Clover Finance bygger et lag til DeFi-apps så disse apps fungerer problemfrit. Målsætningen er at gøre udvikling nemmere, ’gasløse’ transaktioner med enklere brugeroplevelser for ikke-krypto brugere samt give en bred vifte af udviklerværktøjer.
Clover Finance vil sammensætte en stor brugerbase og forskellige projekter til en one-stop åben og integreret platform for finansielle tjenester på Polkadot. Clover Finance vil være den foretrukne DeFi tjenesteudbyder på Polkadot.
Polkadot er i skrivende stund nr. 9 på coinmarketcap.

 • Circulating Supply: 128.777.778 CLV
 • Total Supply: 1.000.000.000 CLV
 • Max Supply: No Data

Læs mere om Clover Finance i deres Litepaper.

Her finder du de korrekte svar på spørgsmålene på Coinbase Earn:

A1. What can developer build with Clover Finance? Dapps with cross-chain compatibility

A2. What can you use to interact with Dapps? Clover Finance Wallet

A3. Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of … DeFi

Du har nu tjent Clover Finance (CLV) til en værdi af 3 USD, som du nemt og helt iden gebyrer eller fees kan konvertere til Bitcoin eller Ethereum.

Hvis du ikke har en konto på Coinbase, kan du også få 10 USD i bitcoins, hvis du bruger mit link til at åbne en konto hos Coinbase og køber for minimum 100 USD. Med det link og et samlet tidsforbrug på 10-15 minutter på Coinbase Earn, har du hurtigt fordoblet dit startindskud.

Jeg får ligeledes 10 USD i Bitcoin for henvisningen.

Vores Anbefalinger

You have not selected any currencies to display