Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Airdrops Liste i Crypto – 2022 Kalender 0 1070

airdrop

Det er ikke småpenge der gives ud gratis i crypto universet – specielt til alle first-movers der har benyttet sig af diverse blockchains, Dapps ol.

Vi har besluttet os for at prøve at holde en opdateret liste over de mest spændende Airdrops, så du altid kan kigge forbi og se om du skulle have nogen gratis tokens liggende og vente på dig.

Listen er i kronologisk rækkefølge. Øverste er ældste Airdrops (startende i januar 2022).

Januar 2022

  • ENS Domains – (God værdi) Airdrop til alle der har investeret i et .eth domænenavn inden d 31. oct 2021.) Claim perioden går frem til 4. maj 2022).
  • TheOpenDAO – (God værdi) Airdrop til brugere af Opensea platformen til at handle NFT. Hvis man har handlet på Opensea før, kan der claimes Airdrop i SOS token. Den token kan sælges eller Stakes for yderligere renter.
  • Looksrare.org (Stor Værdi) Airdrop til alle der har handlet NFT på Opensea og har handlet for mindst 3 ETH.
    LOOKS token kan stakes (pt. 960% APR), samt man modtager daglige rewards i WETH fra alt handelsvolumen på Looksrare.org
  • DappRadar – (God værdi) Airdrop til alle der har brugt DAPP’s tidligere. Både godkendte af DappRadar, men også andre DAPP’s..
  • Fees.wtf – (Lav værdi). Airdrop der starter d. 14/1-2022. Der kan claimes en NFT samt Tokens gratis, hvis man har brugt mere end 0.05ETH i fees på Ethereum netværket.

Alle Airdrops listet her, er af den slags hvor du kan claime dine Token / coins og straks derefter vælge at sælge dine tokens til ETH eller få dem ud i USD/EUR. Nemmeste metode er at swappe via en DEX (Decentraliseret Crypto Børs).

Vigtigt Airdrop – ENS – Ethereum Name Service 0 1499

Kort beskrivelse af ENS
Som vi alle kender fra almindelige hjemmesider så tilgås de ved at besøge en adresse – fx. denne hjemmeside du læser på nu er adressen crypt.dk

Inden for kryptovaluta har ENS været så smarte at hjælpe os alle med at lave vores wallet adresser mere genkendelige og delelige med andre.
Normalt vil en Ethereum wallet adresse se ud som dette:
0x31816b3df3461b26077e32a6749a4e117fea6a1d

Men via et ENS navn, kan man i stedet få en wallet adresse der ser sådan her ud: ditnavn.eth

Det skaber en langt større sikkerhed i at sende betalinger til hinanden med sådanne wallet adresser.
Du kan med samme ENS navn, tilknytte forskellige wallets – bla. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin – alt sammen i et og samme ENS navn. (Nemmere at huske ditnavn.eth, end 4 forskellige kryptiske wallet adresser).

Du kan læse fra hestens egen mund her – Linket går til ENS.

Har du tidligere investeret i et .eth navn – så kan du glæde dig over at du har modtaget en kæmpe gratis gave fra organisationen bag. Det er en gave for at være first mover i en teknologi der kan hjælpe os alle med at gøre crypto verdenen lidt nemmere at forstå og bevæge os rundt i.

Specifikt har chefen for organisationen ENS (Brantley.eth) d. 1 november 2021 meddelt at hele styringen og ejerskabet af ENS vil overgå til “brugerne” i stedet for en central styring som vi kender fra normale virksomheder – de laver styringsformen om til en DAO (Decentralized Autonomous Organization) – hvor ejerne bliver dem der ejer $ENS tokens.
DAO er en styringsform der har vundet stort indpas i cryptoverdenen, hvor vi bla. fra NFT kollektioner har oplevet at flere og flere af dem overgår til den form for styring. Det giver alle medejere en incitament til at hjælpe virksomheden fremad, da det er i deres egen økonomiske interesse.

Med hensyn til ENS betyder det konkret at alle der har investeret i mindst et .eth navn før den 1. november 2021, vil kunne modtage et Airdrop (En gave). Den gave vil du modtage som en Token kaldet $ENS. hvor man vil få tildelt et antal $ENS tokens i forhold til hvad man tidligere har købt for. Vi kan nævne at det Airdrop LANGT overstiger den udgift man har haft i forbindelse med køb af .eth navn(e). Se eksempel lidt længere nede.
De tokens man modtager kan bruges til deltagelse i en DAO, hvor du får medbestemmelse for ENS’s fremtid. Hver token tæller for 1 stemme.

Du har indtil den 4. maj 2022 at claime dine gratis $ENS tokens. Du kan claime dem her: https://claim.ens.domains/
Forbind med den wallet du har dit .eth navn tilknyttet og du vil kunne se hvor mange tokens du har fået tildelt.

Eksempel på hvor stort airdrop man modtager – hold på hat og briller:

Vi købte et .eth domæne sidste måned og betalte for en 10 års periode. (mener prisen lå på ca 300usd) For det køb har vi nu modtaget 150 $ENS tokens. Prisen på en $ENS token er i skrivende stund i kurs: $70 – Dvs. vi har helt gratis fået (150 * $70) = $10.500 for en investering på nogen hundrede USD sidste måned!
Det er en kæmpe gave og derfor vi ønsker at skrive dette indlæg, så ingen af jer .eth ejere misser at få jeres gratis tokens. Kender du nogen som har et .eth navn, så nævn lige dette for dem.

Der sker vilde ting i crypto verdenen og dette er et eksempel på en af dem!

Du kan vælge at beholde dine tokens og have stemmerettigheder fremadrettet eller du kan vælge at sælge dem med det samme. Nemmeste måde at sælge dine tokens hurtigt, er via tjenester som Uniswap.

Skriv endelig en kommentar hvis du også har været en af de heldige der har været tidligt ude og købe .eth navne.

Deltagelse i ENS DAO fremadrettet

Hvis du ønsker at deltage mere aktivt i deres DAO og bruge din medbestemmelse, kan vi anbefale at bruge deres forum.

Vores Anbefalinger

You have not selected any currencies to display