Sådan kan alle tjene 1.977 kr. pr. time 0 448

Dette er da fuldstændig urealistisk? Hvad er logikken bag denne clickbait titel? Og hvorfor er titlen matematisk sand? Hvis du er villig til at bruge omkring 7 sekunder af din tid dagligt, og vente ét år på at få pengene udbetalt. Så skal bare læse videre.

Hvordan er det overhovedet muligt?

Det er muligt via en relativ ny finansiel bankplatform hi.com, der så dagens lys i sommeren 2021.

Hi.com vil skabe maksimal værdi for sine medlemmer, ovenstående er sakset fra deres hjemmeside. Hi.com vil være en gebyrfri digital bankplatform, som allerede nu tilbyder forskellige cryptotjenester i form af renteindtægter (earnings), overførsler (transfer), cryptokonverteringer (convert) og belønninger (rewards) til deres medlemmer.

Hvert medlem kan dagligt gøre krav på 1 hi dollar. Processen med claime 1 hi dollar svarer til den tid det tager at åbne app’en på telefonen og claime sin reward. For mig tager dette omkring 7 sekunder. Du skal svare på et enkelt spørgsmål, som ikke har nogen personlig karakter. Det kan fx være ”Hvor har du hørt om hi.com henne?”, hvorefter du belønnes med 1 hi dollar. Du kan claime hi dollars en gang dagligt.

I skrivende stund er prisen på en 1 hi dollar 0.59 cent. Omkring 7 sekunders pr. claim svarer til 514 claims i timen. Det giver den proklamerede timeløn på 1.977 kr. pr. time (0,59 cent x 514 claims x 6,52 DKK/USD).

Det lyder nemt. Er det scam?

Jeg ved det ikke. Der er forhold, som tyder på at det ikke er.

Holdet bag hi.com virker troværdigt. Stefan Rüst er tidligere administrerende direktør for Bitcoin.com og har mange års erfaring inden for cryptoverdenen. Sean Rach er tidligere Chief Marketing Officer for Crypto.com. Begge har et godt navn og ry i cryptoverdenen, og det er nok ikke sandsynligt, at de vil deltage i et useriøst projekt eller i et scam.

En del større firmaer investerer deres tid i hi.com

Domænenavnet er godt og består af kun to bogstaver. Det er i sig selv dyrt ved et .com-domæne. Jeg har læst i et par artikler på Medium, at domænet er købt for 12 mio. USD. Jeg har dog ikke kunne få bekræftet denne information fra andre kilder.

Hi.com vokser hurtigt

Midt i august 2021, mindre end 100 dage efter launch havde hi.com allerede mere 1 mio. medlemmer. I skrivende stund er der mere end 3 mio. medlemmer.
Hi.com’s målsætning er at opnå mere end 1 mia. brugere inden for de næste 24 måneder.

GameFI

Hi.com har netop introduceret 10 forskellige ’play 2 earn’ spil, hvor du kan vinde hi dollars. Spillene kan spilles via mobil, hvor medlemmerne konkurrerer mod hinanden i time-, daglige og ugentlige turneringer.

Tjen penge på andre cryptoer – Høj APY

Det er muligt at tjene renter på andre cryptovalutaer via hi.com. Du kan tjene Hi dollar, BTC, ETH, USDT, USDC, BUSD, BNB, LTC, Doge, Dai og TUSD.

Du kan fx. låse dine hi dollar i et år til hele 40% APY og få udbetalt fortjenesten dagligt.

I tabellen herunder kan du se den højeste forretning hi.com betaler på de forskellige cryptovalutaer ved 1 års binding. Der er andre bindingsperioder fra 7 til 365 dage med en udbetaling dagligt eller når kontrakten udløber.

CrytovalutaAPY 365 dage
BTC6%
ETH8%
USDT12%
USDC12%
BUSD12%
BNB8%
LTC5%
Doge5%
Dai6%
TUSD12%

Fedt, hvorfor fortæller du om hi.com?

hi.com er ret banal og lige til. Det fungerer virkelig nemt både på web og mobil. På nuværende tidspunkt er hi.com i en privat betafase, hvor det kun er muligt at blive medlem via et invitationslink fra en anden bruger.

Hvis du beslutter dig for at prøve hi.com og anvender mig som reference – 0553dcfz – modtager jeg 0,5 Hi dollar i medlemsbonus, når du claimer din daglige hi dollar.
Er det et pyramidespil, eller måden at nå deres mål på 1 mia. medlemmer? Hi.com skriver sådan om deres henvisningssystem:

Ok, lad mig prøve. Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan tilmelde dig via hi.com – https://hi.com/0553dcfz – eller downloade hi.com i Play Store eller App Store og anvende mit kaldenavn 0553dcfz.  Du skal anvende et kaldenavn for at kunne tilmelde dig, og en google søgning kan sikkert finde en anden persons kaldenavn, således at du kan blive medlem af hi.com -økosystemet. Det er dit valg. Jeg ville være meget taknemmelig, hvis du beslutter at indtaste mit kaldenavn / brugte mit link.

Tilmelder du dig via hi.com skal du trykke Web App, og tilmelder dig nemt med telefonnummer. Jeg har ikke oplevet at blive kontaktet, hvilket er i overensstemmelse med deres informationer på hjemmesiden. Hele tilmeldingsprocessen tager omkring 30 sekunder.

Dit telefonnummer benyttes for at skabe en unik konto og sikre, at folk ikke ’bare’ opretter ugyldige konti med henblik på at claime gratis hi dollars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

ICO – Decentralized web services – DADI 0 560

Jeg har brugt en del tid i weekenden på at kigge på forskellige ICO’s og her er en jeg selv ryger ind I så snart jeg kan. Den har efter min vurdering kæmpe potentiale.
Jeg har samlet mine tanker om DADI ICO herunder:
 1. Det er en decentraliseret cloud løsning og vil blive en direkte konkurrent til Amazon (AWS), Google og Microsoft.
 2. Cloud computing – Forventet årlig vækst til 2026, 16%, Forventet omsætning i 2020 345 mia USD. https://www.forbes.com/sites/louiscolumbus/2017/04/29/roundup-of-cloud-computing-forecasts-2017/
 3. De har et eksisterende produkt/system, som allerede anvendes af flere. Potentiel besparelse på 65% per måned ved at anvendes deres system frem for andre til tilsvarende IT infrastruktur løsninger.
 4. De er fast 18 personer på projektet. Stærkt hold med meget erfaring indenfor IT, crypto, web, internationalt samt flere har tidligere arbejds relationer og kender hinanden. Advisor, pt en enkel men han virker umiddelbar kompetent. Der er links til alle involverede personers Linkedin profiler.
 5. 100 mio tokens i alt hvoraf 60 mio udbydes til public sale.
 6. Hardcap 25 mio USD.
 7. Se evt. review videoer på Youtube for at supplere din viden om DADI.
 8. Hvor stort kan det blive? Det er skalerbart og kan nemt udbredes worldwide, massivt potentialle, relativt få konkurrenter som styres af store enkelte spillere. Dette er første decentraliseret cloud løsning på blockchain.
 9. Tokens – Mining muligt – foregår ved at tildele computerkraft til systemet, og man belønnes med tokens. Jo flere der bruger systemet desto mere afkast gives der til tokens holdere. Et motiv for at folk holder deres tokens, hvormed der skabes større efterspørgsel – > God mulighed for kursstigninger.
 10. Markedsføring Q1/Q2 2018- Deltager i store messer i verden. Fokus på at sprede kendskabet til DADI.
 11. Whitepaper: https://docs.google.com/document/d/1zllwEG0ccoK-4p4QNFIriJJwQ-NncwXOG76ifi0Mk4M/edit
 12. Presale: 22. januar – 0.40 USD/stk. (er muligvis allerede lukket, mere info på Telegram).
  Sale: 29. januar – 0.5 USD/stk.
 13. Artiklen om 6 regler inden for ICO, så er alle kriterier opfyldt 🙂

Bitconnect – svindel, fup eller en god forretning? 1 979

Lyder det for godt til at være sandt, så er det det som regel også!

Bitconnect er i skrivende stund den 18. Største cryptocurrency på Coinmarketcap med en markedsværdi på ca. 2,5 mia USD.

Bitconnect fungerer ved at du låner dine penge ud (min. 100 USD) i form af bitconnect coins (BCC), via deres platform på bitconnect.co. Afhængig af beløbsstørrelse bindes pengene for en periode på mellem 120 og 299 dage. Bitconnect’s volatility software benyttes af deres tradingbots til at handle på volatiliteten mellem Bitcoin (BTC) og USD og volatiliteten mellem USD og andre store valutaer i verden.

The chart above represents interest rate changes on our platform, tracking the volatility of BTC vs USD and the volatility of USD against major world currencies. The Bitcoin Price Volatility Software calculates interest in real-time for you, so you can monitor profit at any time. Increased volatility means there is greater uncertainty on the returns of your investment.

Kilde: https://bitconnect.co/learning-center/bitconnect-bitcoin-price-volatility-software/

Det er på baggrund af disse handler at bitconnect dagligt udbetaler udbytte til långiverne i form af USD. Den seneste måned (december 2017), har den daglige rente ligget på mellem 0,01 og 1,5%. Stadig langt højere end nogen danske banker tilbyder.

Det er de informationer jeg har kunne finde om systemet og hvordan det fungerer på siden, men jeg må indrømme at jeg ikke er blevet synderlig klogere.

Jeg bruger youtube en del til at lære om blockchain, cryptocurrencies, ICO’s mv., og min søgning på youtube gjorde mig heller ikke synderlig klogere. De absolut fleste videoer om bitconnect handler om, hvor mange penge folk tjener, hvor nemt det er og hvorfor du skal springe med på toget nu, hvis du skal nå at komme med på bølgen. Og by the way, så må du gerne anvende den pågældende persons referal link. Når folk signer sig up via dette link, får de pågældende personer kommission af deres investeringer samt kommission af den nye tilmeldtes kommende personer der signer sig op med hans/hendes referal link. Jeg tror nok dette fortsætter ud til 7. Person.

Det minder vel mest om alt om Ponzi Theme / pyramide spil?

Enkelte videoer er kritiske og anbefaler at man holder sig væk.

På Facebook handler hovedparten af indlæggelse også om folks forskellige referal link, og hvor meget de tilbagebetaler til dem der signer sig op under dem, samt hvor meget folk tjener på denne fantastiske platform.

Det virker al for godt til at være sandt, men det virker meget fristende. Faktisk så fristende at jeg i dag har tilmeldt mig systemet og lånt 100 USD ud deres tradingbots.
Det er en ren test (jeg er meget skeptisk) da jeg ikke kan forestille mig at mine 100 USD på 299 dage kan vokse til vokse til 790 USD ved at reinvestere mine daglige udbetalinger og med en gennemsnitlig rente på 0,7%.

Hvis der er andre herinde som anvender eller har erfaringer med bitconnect så smid gerne en kommentar. Jeg vil rigtig gerne høre om det svindel eller god forretning.

By the way – hvis du også vil teste deres platform, så støtter du mig ved at Signe dig up via dette link.

Vores Anbefalinger