En af de nyere spillere i Cloud Mining industrien er Crypterra – De tilbyder nogen skarpe priser og modsat Hashflare løber kontrakterne i 2 år i stedet for blot 1 år.
Crypterra tilbyder Mining af Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Zcash (ZEC).

Deres priser er meget skarpe i forhold til resten af de eksisterende Cloud Mining Services derude. Pris eksempel:

 • Hashrate: 250.00 GH/s | Pris: $32.00 | Du vil tjene: $300.00 (Med nuværende BTC pris/difficulty)
 • Hashrate: 30000.00 GH/s | Pris: $3840.00 | Du vil tjene: $36000.00 (Med nuværende BTC pris/difficulty)

Så godt og vel en x10 i forhold til din investering over 2 år.

Yderligere har de LIGE NU og frem til d. 30 januar 2018 store rabatter op til 30% hvis du køber 20TH/s eller mere – Så er regnestykket endnu mere attraktivt

Rabatkoder:

 • XMAS30BTC -30% på BTC mining ved køb af mere end 20TH/s
 • XMAS25ETH -25% på ETH mining ved køb af mere end 340MH/s
 • XMAS20LTC -20% på LTC mining ved køb af mere end 600MH/s

Det er vigtigt at få med at Crypterra her efter nytår har haft sine problemer at slås med – mange kunder har oplevet at deres køb af hashpower ikke er blevet registreret korrekt (gælder også mit seneste køb). Crypterra undskylder det med at det er pga. det massive tilgang af nye kunder og nogen problemer i deres website til at håndterer indkommende betalinger (hvis en BTC betaling har taget længere tid end 15 minutter for at få 6 confirmations, har deres system ikke kunne opfange det).
De siger via sociale medier at de arbejder hårdt på sagen dag og nat og går igennem alle transaktioner manuelt og vil sikre folk får det de har betalt for.. Siden jeg også er en af dem der afventer mit seneste køb, vil jeg følge op her på bloggen om jeg har fået min kontrakt. (De estimerer der vil gå op til 72 timer).

Checker man lidt op på Crypterra, vil man opdage at de har deres hovedkvarter og mining lokaliseret i Kina, men de er registreret i Dublin, Irland (nok pga. skattefordele). Og deres telefon support er via Canada.. Det kan få en masse lamper til at blinke hos mig også, sammensat med problemer med at få sin ordre korrekt igennem.

Det der taler for deres sag, er at de rent faktisk udbetaler BTC dagligt fra ens eksisterende Mining, herunder er et udsnit af mine seneste udtræk fra en 30000GH/s kontrakt på BTC. Udbetalingerne sker virkelig nemt og for tiden betaler man ingen transaction fees (gratis at udbetale til din personlige wallet).

Mit råd lige nu – AFVENT med at investerer noget i Crypterra. Jeg opdaterer indlægget her om nogen dage når/hvis jeg får den Hashpower jeg har bestilt hos dem – er ovenstående blot et problem i deres system og ikke et forsøg på at snyde deres kunder, er og kan Crypterra være en virkelig god forretnings model til at yngle sine eksisterende BTC. I stedet for at købe sig til BTC eller direkte trade på exchanges mod andre coins.

Opdatering 2017.01.19: Jeg har nu fået den hashpower der manglede. Det må bero på de har været under et kæmpe pres her efter nytår med deres jule kampagne hvor der har været en kæmpe tilgang af nye kunder.

Har du nogen erfaringer med Crypterra, gode som dårlige høre vi meget gerne fra dig herunder.

5 Comments

 • Claus
  Posted 19. januar 2018 11:48 0Likes

  Opdatering i dag – efter 12 dage har jeg endelig fået den Hashpower jeg havde købt hos Crypterra.
  Overvejer selv om man nu burde smide en smule mere og udnytte deres store rabatter – tror dog lige jeg ser dagene lidt an op mod d. 30
  Tilbudet og det man tjener virker næsten lidt for godt til at være sandt – Jeg sørger for at trække indtjeningen ud dagligt for at minimerer evt. tab hvis Crypterra pludselig forsvinder ud i den blå luft.

 • Thomas
  Posted 19. januar 2018 12:01 0Likes

  Det er godt at høre. Det ryger med i min egne overvejelser om at tilføje yderligere. Jeg trækker ud hver dag uden issues.

  • Claus
   Posted 19. januar 2018 12:03 0Likes

   Ja det går godt med at trække ud igen må man sige – minimum er blot 10usd for at trække ud og man betaler endnu ingen fees for at trække BTC ud.
   Dog kan der godt gå lidt tid inden de er confirmed på blockchain, men jeg har modtaget samtlige betalinger fra dem.

 • Mikkel
  Posted 24. januar 2018 19:30 0Likes

  Hej med jer.
  Ville blot høre om det stadig går godt med jeres udtræk.
  Har selv været med på Crypterra i 2 uger nu. Synes det til tider går meget langsomt med at få de ønskede bitcoins ud. Jeg har 8 withdrawels som er lykkedes, men har også 4 som hænger. Den ene er helt tilbage fra den 19.

  Dbh.
  Mikkel

  Ps. Godt initiativ med siden som er rigtig spændende læsning 🙂

  • Claus
   Posted 30. januar 2018 21:07 0Likes

   Hej Mikkel,
   De lavede en fejl ved udbetalinger omkring d. 20 hvor de sendte en masse bitcoins ud til forkerte adresser.
   De udbetalinger som du nævner “hænger” har de nok cancellet nu og smidt BTC tilbage i din wallet hos dem, som du snart kan udtrække igen forfra.

   De stoppede derefter udbetalingerne for at fikse deres system — virker til at være fikset nu, men kræver man nu laver en pin kode også der skal benyttes til at udbetale med.
   De har så lavet en “10 dages karantæne” når man sætter sin pin, så vi kan først komme til at få udbetalt igen fra d. 5. feb. 🙁

   Udbetalingerne tog rigtig nok noget tid grundet de samlede sammen og sendte ud i klumper.. De har dog nu hævet minimums udtræk til 50usd (før 10 usd). som forhåbentlig er med til at de smider noget mere miners fee i når de laver udbetalinger.

   Hold os lige opdateret om du kan udbetale efter de 10 dages karantæne efter pin kode er lavet.

Leave a comment

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev